Over ons

Na 20 jaar ervaring bij bouwadvies- en architectenbureaus in de regio hebben we in 2015 ons eigen ingenieursbureau opgericht. Ons bedrijf legt zich voornamelijk toe op bouwadvies en het verzorgen van bouwkundig tekenwerk en vergunningen. Onze klanten zijn bouw- en aannemersbedrijven, particuliere opdrachtgevers en - ter ondersteuning - architecten- en ontwerpbureaus.

Ons werkgebied beweegt zich tussen een bouwtekening voor een eenvoudige aanbouw, tot en met tekenwerk voor een geheel nieuwe woning of bedrijfspand incl. vergunningstraject, besteks- en uitvoeringstekeningen, het contracteren en aansturen van bijkomende disciplines etc. Wij hebben ook ruime ervaring in het efficiënt renoveren en herbestemmen van vastgoed.

Wij zijn gevestigd in Voorschoten en voornamelijk actief in omliggende gemeenten, waaronder de regio’s Duin- en Bollenstreek en Haaglanden. Omdat wij nauwelijks overheadkosten hebben kunnen wij tegen een scherp tarief werken. Wilt u weten of wij u kunnen helpen met (ver)bouwplannen? We nemen graag geheel vrijblijvend en kosteloos de mogelijkheden met u door.

Wij zijn bereikbaar via info@071bouwadvies.nl, info@070bouwadvies.nl of via telefoonnummer 06-38754618

Contact

071bouwadvies.nl
Industrieweg 46
2254 AE Voorschoten
 
  06 3875 4618
  info@071bouwadvies.nl

 

Nieuws

Volg ons via